KLIPPKURS MANLIGT MODE

MANLIGT MODE: Konsten att ta hand om dina manliga kunder är så mycket mer än bara en klippning, det handlar om att skapa en karaktär.

Vi kommer att klippa två frisyrer från mina vinnande bidrag som Årets Herr Frisör 2017. Under kursen gå vi igenom vad som är manligt mode inom trender och inspirations.
Du kommer att få nycklarna till vad som är viktigt att tänka på när du klipper ett långt och kort hår, vad som är mitt unika sätt att klippa på när det kommer till dagens män.

Tillsammans under kursen arbetar vi steg för steg på dockhuvuden genom alla moment. Vi kommer att använda redskap som sax, kniv & maskin.

TID: 6h från
KOSTNAD: 4 100kr/st exkl moms, alternativt om ni är fler på en salong så kan ni hyra in mig som tekniker för dagen till priset:
13 500kr + material 950kr/st exkl moms

KLIPPKURS MANNEN I FOKUS

Med mannen i fokus, tar vi vara på detaljerna i den manliga formen. Anpassnings tekniker, variation av verktyg och slutstyling. För att göra alla män så bra som möjligt, från A-Ö i en effektiv kurs på 5 timmar.

Ta med en egen manlig modell med hår och skägg, som du kommer att jobbar på under kursen.

 Du kommer att få se när jag klipper en live modell steg för steg, där jag förklarar mina nyckelknep för att skapa den bästa manliga look till herren i stolen.

Konsten att ta hand om dina manliga kunder är så mycket mer än bara en skarp klippning. Vi kommer att fokusera på att skapa den individuella formen till kunden med effektiva tekniker som du kan ta med dig till nästa kund.

5timmars kurs, med egna modeller, max 10st deltagare.

PRIS: 2900kr/st exkl moms
Om ni är en salong så kan ni hyra in mig som tekniker för dagen och då betalar ni endast 11 000kr exkl moms.


LOOK & LEARN the man session

Luta dig tillbaka och inspireras av hur Ari tar hand om den moderna mannen. Du kommer få en känsla av vad som är rätt i modet just nu, och hur du kan tänka inför din nästa manliga kund i stolen.

klippkurs skäggKlippkurs ART OF MAN

Konsten att klippa ett bra skägg och frisyr för den moderna mannen med fokus på ansiktets form.

Vi kommer att gå igenom vad som är viktigt att tänka på, när du klipper ett skägg för att det skall ligga perfekt. Du får i detalj även gå igenom hur du på ett så bra sätt som möjligt skall gå tillväga när du klipper sax & kam, eller hur du kan få din skin fade mer exakt till dina manliga kunder.

Alla steg i utbildningen kommer att demonstreras steg-för-steg genom alla moment som ni kommer att genomföra på ett herr dockhuvud med skägg, dockhuvudet får även behålla efter avslutad kurs.

Material: Ta med dig dina personliga verktyg: Sax, kniv, lång och kort kam, denman borste, fön, klippmaskin & trimmer.

Välkommen med ett öppet sinne.

TID: 5 timmar

KOSTNAD: 3 450kr/st exkl moms

Om ni är en salong så kan ni hyra in mig som tekniker för dagen till priset: 11 000kr + material 950kr/st exkl moms

 

BOKA DIN KURS REDAN IDAG:
mail: info@arikoponen.se
tele: 0707-334031